Божиќна колекција

Дали си во потрага по совршениот сладок подарок за зимските празници?

Кај нас ќе најдеш совршено добредојде за божиќните празници спакувано во нашите слатки вегански производи! 

Limited Edition
Baked Alaska
Сапун за тело
Немој да го заборавиш сапунот надвор на дожд

250ден 430ден

Limited Edition
Butterbear
Сапун за тело
Не се мршти толку!

195ден 295ден

Vegan
Limited Edition
Cookie dough
Пилинг за туширање
Вистинско триење

895ден / 270г
Vegan
Limited Edition
Don't Let The Bells End
Аmazeball (шумлива купка)
Ѕвони ми со ѕвончињата

350ден 495ден

Limited Edition
Drummers Drumming
Желе за туширање
Дајте ми десет!

195ден 350ден

Limited Edition
Fireball
Шумлива Купка
Baby it's cold outside!

195ден 280ден

Vegan
Limited Edition
Fly Me To The Moon
Аmazeball (шумлива купка)
Искапете се меѓу ѕвездите

350ден 495ден

Limited Edition
Golden Pear
Сапун за тело
Земи си една круша

350ден 595ден

Limited Edition
Golden wonder
Шумлива Купка
Нека почне прославата со куп цитруси!

350ден 450ден

Vegan
Limited Edition
Happy
Гел за туширање
Ова е добар знак за возбудлива ноќ

250ден / 100г
Vegan
Limited Edition
Holly Go Lightly
Аmazeball (шумлива купка)
How do I look?

350ден 495ден

Limited Edition
Jingle Bells
Шумлива Купка
Нека сите ѕвончиња ѕвонат на Божиќ!

320ден 395ден

Limited Edition
Let it snow
Путер за тело со светки
Светки и приспивна нота за убави зимски ноќи

250ден 495ден

Limited Edition
Luxury Lush Pud
Шумлива Купка
Дајте ја на некоја прекрасна личност

250ден 350ден

Limited Edition
Magic Wand
Пенлива купка за повеќекратна употреба
Замисли желба, замавни и допри ја водата

295ден 450ден

Limited Edition
Night Bloom
Сапун за тело
Нема поубава ноќ од ноќ со месечина

195ден 430ден

Limited Edition
Not So Secret Santa
Шумлива Купка
Ууупс!

195ден 250ден

Limited Edition
Once upon a time
Naked лосион за тело
А кој не би подал рака за да зграпчи свежо јаболко?!

450ден 850ден

Limited Edition
Once upon a time
Лосион за тело
Омекнувачка свежина

695ден / 100г
Limited Edition
Pop Art
Шумлива Купка
Си донесов пченка за пуцкање!

195ден 350ден

Vegan
Limited Edition
Retro Tree
Маслена купка
Во име на добрите стари времиња.

350ден 450ден

Limited Edition
Rudolph
Шумлива Купка
Yule go down in history

195ден 250ден

Limited Edition
Santa
Пенлива купка за повеќекратна употреба
Хо хо хо!

350ден 595ден

Limited Edition
Santa's Belly
Желе за туширање
Мешенце полно радости

195ден 350ден

Limited Edition
Santa's Grotto
Шумлива Купка
Безвременска елеганција...

250ден 395ден

Limited Edition
Satsuma
Сапун за тело
Сакате цела гајба мандарини?

350ден 495ден

Limited Edition
Shoot For The Stars
Шумлива купка
Насликајте го небото полно со ѕвезди

250ден 350ден

Limited Edition
Shooting Stars
Сапун за тело
Миризлива комета!

195ден 320ден

Limited Edition
Silver Bells
Желе за туширање
Слушни ги како ѕвонат!

195ден 350ден

Limited Edition
Sleepy dust
Пудра за тело
Сонувате за смирена кожа?

350ден 650ден

Limited Edition
Snow Apple
Сапун за тело
Освежи се!

350ден 550ден

Limited Edition
Snow fairy
Регенератор за тело
За нежна кожа како на самовила

695ден / 100г
Limited Edition
Snow Fairy
Сапун за тело
Сапунести снегулки

195ден 350ден

Limited Edition
Snow Fairy
Гел за туширање
Почувтвувај се како самовила

495ден / 100г
Limited Edition
Snow fairy
Naked регенератор за тело
Не ви треба пакување ако верувате во Снежната Самовила

395ден 695ден

Vegan
Limited Edition
Snow Fairy
Аmazeball (шумлива купка)
Само истресете ја купката за да видите снежната самовила

350ден 495ден

Limited Edition
Snow Fairy
Шумлива Купка
Искри

250ден 350ден

Limited Edition
Snowman Dreaming
Шумлива Купка
А кој не сака снежни топки ?!

195ден 280ден

Limited Edition
Sugar plum fairy
Пилинг за усни
Поентата е меки усни

350ден 495ден

Limited Edition
The World's Smallest Disco
Шумлива Купка
Диското те повикува

250ден 395ден

Limited Edition
Winter Berry
Сапун за тело
Овошен деликатес!

195ден 430ден

Limited Edition
Yog Nog
Гел за туширање
Карамела за туширање

250ден / 100г
Limited Edition
Yog nog
Naked гел за туширање
Предадисе на искушението

395ден 795ден

Limited Edition
Yog nog
Naked регенератор за тело
Овој пудинг си го изгубил пакувањето

450ден 695ден

Limited Edition
Yog nog
Пенлива купка за повеќекратна употреба
Топла, мека прегратка од слатка карамела

295ден 495ден

Limited Edition
Yog nog
Регенератор за тело
Раскошен третман за мека кожа

695ден / 100г