Гелови и желеа за туширање

Миризливи и забавни, секое туширање ќе ви биде уживање

American Cream
Гел за туширање
Те избирам тебе!

495ден / 100г
Avocado Wash
Гел за туширање
Среќен петок

495ден / 100г
Limited Edition
Boo!
Шлајм за туширање
Дотерај се !

495ден 850ден

Conga
Желе за туширање
Застани во ред!

350ден / 100г
Deep Sleep
Желе за туширање
Добра ноќ!

350ден / 100г
Dirty Springwash
Гел за туширање
Ледена свежина

450ден / 100г
Limited Edition
Drummers Drumming
Желе за туширање
Дајте ми десет!

195ден 350ден

Happy Hippy
Гел за туширање
Освежителен појадок

395ден / 100г
Honey I washed the kids
Гел за туширање
Дојди ваму, мед мој!

450ден / 100г
Oaty Creamy Dreamy
Крем за туширање
Рајот се наоѓа навистина на земјата

895ден / 225г
Plum Rain
Гел за туширање
Освежи се на дожд од сливи!

495ден / 100г
Rose Jam
Гел за туширање
Подаобар и од постела од рози

495ден / 100г
Limited Edition
Santa's Belly
Желе за туширање
Мешенце полно радости

195ден 350ден

Limited Edition
Silver Bells
Желе за туширање
Слушни ги како ѕвонат!

195ден 350ден

Sleepy
Гел за туширање
Не стравувајте од несоници

495ден / 110г
Limited Edition
Snow Fairy
Гел за туширање
Почувтвувај се како самовила

495ден / 100г
The Olive Branch
Гел за туширање
Смирете ја кожата

450ден / 100г
Ново
Twilight
Желе за туширање
Слатките соништа доаѓаат!

350ден / 100г
Whoosh
Желе за туширање
Желе за фокусирање на мислите и одржување на концентрација.

350ден / 100г
Limited Edition
Yog nog
Naked гел за туширање
Предадисе на искушението

395ден 795ден

Limited Edition
Yog Nog
Гел за туширање
Карамела за туширање

250ден / 100г