Ден на мајките

Limited Edition
Baby's Bum
Naked балзам за чистење на лице
Нежно омекнувачко и хидрирачко чистење

595ден / 40г
Limited Edition
Knock out
Пенлива купка
Удар од зачински мириси

450ден / Парче
Limited Edition
Mamma Mia
Ексфолирачка ванила

895ден / 300 г
Limited Edition
Mamma Mia
Раскошен ванила пилинг

395ден / Парче