Деодоранти и пудри

Пудри и цврсти деодоранти кои ќе ве одржат свежи и миризливи

Aromaco
Цврст деодорант за тело
Заштита на која можеш да се потпреш - регулира потење и обезмирисува

550ден / 100г
Ново
Dirty
Деодорант во прав
Ќе ве одржува свежи и суви

595ден / 75г
Silky Underwear
Пудра за интимна нега
За кожа на која сите ќе и завидуваат

595ден / 60г
T'eo
Деодорант во прав
Одржете ја свежината во текот на целиот ден

550ден / 90г
The Greeench
Деодорант во прав
Патот до суви и чисти пазуви

595ден / 75г