Кна

Персијска кна, какао путер и есенцијални масла за здрава и природно обоена коса

Brun Henna
Кна за коса
Топло чоколадо

995ден / Парче
Marron Henna
К'на за коса
Косата го заслужува најдоброто од природата

995ден / 325г
Noir Henna
К'на за коса
Темна негувана убавица од коса

995ден / 325г
Rouge Henna
К'на за коса
За црвена коса како зајдисонце

995ден / 325г