Контакт

Нашата локација

ЛАШ БАЛКАН ДООЕЛ СКОПЈЕ
ЛАШ БАЛКАН ДООЕЛ СКОПЈЕ
ул Љубљанска бр 4
1000 Скопје-Карпош
Македонија
ЕМБС 7166680
ЕДБ 4057016535059
Телефон
+38923082400

Нашите продавници

LUSH
LUSH
Љубљанска 4, 1000 Скопје, Македонија
Види Google мапа
Телефон
+38923082400

Работно време
10:00 - 22:00

Контакт форма
Captcha