Лосиони за тело

Welcome to a whole new world of softness

Dream Cream self-preserving
Лосион за тело
Нега, смирување, хидратација

350ден / 45г
Elbow Grease
Хидратантна плочка
Хидратација на максимум!

550ден / 60г
Karma Kream
Лосион за тело
Инстант карма

1.295ден / 225г
Little Pot Of Energy
Naked лосион за тело
Ударна доза на енергија

895ден / 125г
Limited Edition
Once upon a time
Лосион за тело
Омекнувачка свежина

695ден / 100г
Limited Edition
Once upon a time
Naked лосион за тело
А кој не би подал рака за да зграпчи свежо јаболко?!

450ден 850ден

Rump
Балзам за задник
Сакате затегнат задник?

695ден / 95г
Sleepy
Лосион за тело
Подготвени за во кревет?

695ден / 95г
Sympathy for the Skin
Лосион за тело
Разладувачки банани - разладена кожа

1.195ден / 240г