Лосиони за туширање

Луксузно туширање за мека, мазна и намирисана кожа

Ново
Vegan
Argan Dragon
Масло за туширање
Покријте го телото со мирис на највкусната пита од цреши

395ден / Парче
Ново
Vegan
Coco Loco
Масло за туширање
Ако сакате пина колада...

395ден / Парче
Ново
Vegan
Minamisoma
Масло за туширање
Нежно чистење, хидратација и најубав мирис

395ден / Парче
Ro's Argan
Регенератор за тело
Кожа полна путери и масла

1.295ден / 225г
Limited Edition
Snow fairy
Naked регенератор за тело
Не ви треба пакување ако верувате во Снежната Самовила

395ден 695ден

Limited Edition
Snow fairy
Регенератор за тело
За нежна кожа како на самовила

695ден / 100г
Limited Edition
Yog nog
Naked регенератор за тело
Овој пудинг си го изгубил пакувањето

450ден 695ден

Limited Edition
Yog nog
Регенератор за тело
Раскошен третман за мека кожа

695ден / 100г