Маски за лице

Кога станува збор за лице, само свежи овошја, омекнувачки путери и есенцијални масла рачно измешани и спакувани во маски за лице

Cup O' Coffee
Маска за лице и тело
Кафе? Ја буди кожата, ексфолира и хидрира

695ден / 150г
Mask of Magnaminty
Маска за лице и тело
Освежувачка, темелна зелена магија!

695ден / 125г
Mask of Magnaminty Self-preserved
Маска за лице и тело
За длабински чиста и хидрирана кожа

695ден / 125 гр