Нега за раце

Негувајте ги работливите раце со креми богати со заносни путери и омекнувачки пилинзи

Handy Gurugu
Крем за раце
Олеснување за најработливите раце

650ден / 100г
Helping Hands
Крем за раце
Чудата постојат и за преморените раце

650ден / 100г
Lemony Flutter
Путер за кутикули
Измазни ги најгрубите делови

595ден / 50г
Salted Coconut
Пилинг за раце
Однесете ги вашите раце во рајот

495ден / 130г