Плочки за масажа

“Go naked“ со овие масла за масажа без пакување

Black Stockings
Бронзен путер за тело
Неодолив тен

495ден / Парче
Each Peach (And Two's A Pair)
Путер за тело/масажа
Егзотична цитрусна енергија

495ден / Парче
Hottie
Путер за тело/масажа
Стоплува и стимулира

495ден / Парче
Limited Edition
Naked attraction
Путер за тело/масажа
За сензуална масажа

350ден / 65г
Oval Tin
Метално кутивче (Овално)
Вашите производи се на сигурно место

195ден / 20г
Pearl
Путер за тело/масажа
За масажи од секаков вид...

550ден / 60г
Shimmy Shimmy
Путер за тело
За гламурозно сјајна кожа

550ден / 30г
Soft Coeur
Путер за тело/масажа
Подарете љубов!

350ден / 30г
Tender Is The Night
Путер за тело/масажа
Сензуално омекнување на кожата

650ден / 60г
Therapy¿
Путер за тело/масажа
Намали го стресот и измазно ги стриите

550ден / 65г
Wiccy Magic Muscles
Путер за тело/масажа
Болки, заминете!

550ден / 70г