Подароци

Секој подарок е креиран во LUSH, рачно нацртан или дизајнирано обоен. Овие подароци се еден од најубавите начини да прославите со луѓето кои ви се драги.

Vegetarian
All The Best
Подарок
Добар гест

1.795ден / Парче
Vegetarian
Buttercup
Подарок
Расположи се

795ден / Парче
Vegetarian
Butterfly
Подарок
Рашири ги крилјата

1.495ден / Парче
Dirty
Подарок
Do the Dirty

2.295ден / Парче
Fabulous
Подарок
Абсолутно чудесен

2.495ден / Парче
Good Karma
Подарок
Сè се враќа, сè се плаќа

995ден / Парче
Vegetarian
Ново
Happy
Подарок
Шест стимулирачки тушеви

2.950ден / Парче
Vegetarian
Hello Gorgeous
Подарок
Добро ќе ти стои!

2.495ден / Парче
Honey
Подарок
Медено!

1.895ден / Парче
Vegan
Juicy
Подарок
Улица полна зрели плодови

995ден / Парче
Karma
Подарок
Сподели добра карма

1.995ден / Парче
Vegan
Little Green Bag
Подарок
За незаборавни патувања

1.995ден / Парче
Vegan
Lovely
Подарок
Пролетно дуо

950ден / Парче
Vegan
Pansy
Подарок
Трио полно билки

1.995ден / Парче
Vegan
Refresh
Подарок
Благодарение на овој подарок никој нема да биде свеж како вас

1.595ден / Парче
Vegan
Relax
Подарок
Смирувачки квартет за размазување

1.895ден / Парче
Vegan
Rose
Подарок
Постела од рози

995ден / Парче
Vegan
Sleepy
Подарок
Сонот ќе ве најде

995ден / Парче
Vegan
Sweetest Thing
Подарок
Љубовта е најслаткиот подарок

1.295ден /
Vegan
The Night Garden
Подарок
Релаксирачки квартет

1.995ден / Парче