Регенератори

Нека секој ден биде ден за здрава и сјајна коса

American Cream
Регенератор за коса
Мњам!

495ден / 100г
Vegan
Big

Big

Цврст регенератор за коса
Сакаш да се чувствуваш како сирена?

395ден 595ден

Ново
Candy rain
Регенератор за коса
Макадамија и бразилски орев за свилена и мека коса

595ден / 100г
Happy Happy Joy Joy
Регенеративен парфем за коса
Толку е добар што моравме да му го дуплираме името!

750ден / 100г
Vegan
Jungle
Цврст регенератор
Смири го дивеењето

395ден 595ден

Retread
Tројно јак регенератор
Здрава коса е половина здравје

995ден /
Vegan
Sugar Daddy-O
Цврст регенератор
Само најдоброто за вашата коса!

395ден 595ден

Veganese
Регенератор за коса
Мека и сјајна коса без многу труд

495ден / 100г