Сапуни

Рачно направени и без пакување, сапуни кои што ќе ве разгалат и исчистат од глава до пети.

Limited Edition
Butterbear
Сапун за тело
Не се мршти толку!

195ден 295ден

Coalface
Сапун за лице
Добро погледни го ова лице

695ден / 100г
Figs and Leaves
Сапун за тело
Не одолевај на искушението

295ден / 100г
Fresh Farmacy
Сапун за лице
Смиреност по невреме

695ден / 100г
Limited Edition
Ghost In the Dark
Сапун за тело
Мери, дали си ти повторно?

295ден 395ден

Vegan
Goddess
Сапун за тело
Едноставно божествено

350ден / 95г
Limited Edition
Golden Pear
Сапун за тело
Земи си една круша

350ден 595ден

Ново
Good Day Sunshine
Сапун за тело
Зрак од сонцето!

495ден /
Honey I Washed The Kids
Сапун за тело
Саќе на твојот ден

295ден / 100г
Karma
Сапун за тело
Добро расположение

395ден / 100г
Maypole
Сапун
Сладолед зачинет со пеперминт

330ден / 100г
Ново
Vegan
Michelle, Ma Belle
Сапун за тело
Скапоцен како злато

395ден / 100г
Milky Bar
Сапун за тело
Слатка и млечна кожа

365ден / 120г
Movis
Сапун за лице
Кожа мека како лебче

395ден / 100г
Limited Edition
Night Bloom
Сапун за тело
Нема поубава ноќ од ноќ со месечина

195ден 430ден

Outback Mate
Сапун за тело
Избркај го темниот облак над твојата глава

330ден / 100г
Ново
Vegan
Poppy
Сапун за тело
Танцувајте со црната рибизла и бергамот

350ден / 100г
Respect Your Elders
Сапун за тело
Моќна напивка против лоши мириси

330ден / 100г
Rock Star
Сапун за тело
Smells like teen spirit!

295ден / 100г
Sandstone
Сапун за тело со пилинг
Најдобриот песочен пилинг!

295ден / 100г
Limited Edition
Satsuma
Сапун за тело
Сакате цела гајба мандарини?

350ден 495ден

Sexy Peel
Сапун за тело
Ослободете се од слоевите умор

320ден / 100г
Limited Edition
Shooting Stars
Сапун за тело
Миризлива комета!

195ден 320ден

Ново
Vegan
Sleepy
Сапун за тело
Колку е прекрасно да леташ во облаците...

395ден / Парче
Limited Edition
Snow Apple
Сапун за тело
Освежи се!

350ден 550ден

Limited Edition
Snow Fairy
Сапун за тело
Сапунести снегулки

195ден 350ден

Sultana Of Soap
Сапун
Најмеките допири за најмеката кожа

320ден / 100г
Limited Edition
Winter Berry
Сапун за тело
Овошен деликатес!

195ден 430ден