Спрејови за тело

Спрејови за тело направени од есенцијални масла за уникатен мирис, енергетизирање и подобрување на расположението

Vegan
Avocado co-wash
Спреј за тело
Авокадо?

1.495ден / 200мл
Limited Edition
Celebrate
Спреј за тело
Божиќен шприцер

1.495ден / 200мл
Dad's Garden Lemon Tree
Спреј за тело
Топол, сончев цитрус

1.495ден / 200мл
Dirty
Спреј за тело
Хербален, дрвенаст, минт

1.495ден / 200мл
Flying Fox
Спреј за тело
Јасмин, иланг иланг и чемпрес

1.495ден / 200ml
Vegan
Groovy Kind of Love
Спреј за тело
Слатка свежина

995ден / 200мл
Vegan
Honey I Washed The Kids
Спреј за тело
Меден спреј за тело

1.495ден / 200мл
Vegan
Plum Rain
Спреј за тело
Османтус, сливи и мандарини

1.795ден / 200мл
Vegan
Rose Jam
Спреј за тело
Градина од рози

1.995ден / 200ml
Vegan
Sakura
Спреј за тело
Црешов цвет, мимози и цвет од портокал

1.895ден / 200мл
Vegan
Sex Bomb
Спреј за тело
Јасмин, жалфија, иланг иланг...

1.495ден / 200мл
Limited Edition
Snow fairy
Спреј за тело
Сакам бомбони!

1.495ден / 200мл
Vegan
Turmeric Latte
Спреј за тело
Слатко, зачинето и топло

1.495ден / 200мл
Vegan
Twilight
Спреј за тело
Смирувачка магла од лаванда

1.495ден / 200мл
Vegan
Vanillary
Спреј за тело
Вкусно кафе од ванила

1.995ден / 200мл