Стилизирачи за коса

Само со природниот начина на стилизирање може да го извадите најдоброто од вашата коса

Dirty
Крем за стилизирање
Застани цврсто зад фризурата

595ден / 100г
Vegan
Limited Edition
Dirty beard
Naked масло за брада
Брилијантно омекнувачка хидратација

495ден / 10г
Hair Custard Egg Free
Дресинг за стилизирање на коса
Решението се крие во пудинг

995ден / 100г
R&B

R&B

Навлажнувач за коса и брада
Смири ја џунглата

995ден / 100г
Vegetarian
Sunny Day
Спреј за коса
Свиленкаста коса во било какви услови

1.174ден / 100г