Таблети за миење на заби и плакнење на уста

Цврста алтернатива на паста за заби и освежувачи за уста со есенцијални масла и зачини за свеж здив и здрави блескави заби

Vegan
Boom!
Таблети за миење на заби
Добро наполнета уста

595ден / 45г / 100 таблети
Limited Edition
Bubblegum
Таблети за миење на заби
Свежина без шеќер

495ден / 50г / 100 таблети
Limited Edition
Cool
Таблети за плакнење на уста
Свеж микс од краставица и чајно дрво

495ден / 50г/ 80 таблети
Crème de Menthe
Таблети за плакнење на уста
Ice, ice, baby

495ден / 45г / 80 таблети
Dirty
Таблети за миење на заби
Највалканиот начин за да дојдеш до чистота

495ден / 45г / 100 таблети
Vegan
Limelight
Таблети за миење на заби
Подгответе се за сочни бакнежи

495ден / 45г / 100 таблети
Limited Edition
Megawatt Smile
Желе паста за заби
Насмевка со бергамот и морска сол

250ден 395ден

Vegan
Miles Of Smiles
Таблети за миење на заби
За блескави заби

495ден / 45г / 100 таблети
Limited Edition
Toothy Fruity
Таблети за миење на заби
Разнобојно освежување

495ден / 50г / 100 таблети