Тоници

Освежетего лицето со само едно напрскување.

Breath Of Fresh Air
Тоник за лице
Морски ветер заробен во шише

450ден / 100г
Dream Steam
Тонер таблета
Лице од сништата

95ден / Парче
Eau Roma Water
Тоник за лице
Моќта на цвеќето

531ден / 100г
Tea Tree
Тонер таблета
Длабинско чистење и освежување

95ден /
Tea Tree Water
Тоник за лице
Длабинско чистење и освежување

450ден / 100г