Третмани за коса

Нашата колекција од третмани са скалп и коса, и третмани за коса со топло масло е рацептот за коса во тип-топ форма

Damaged
Третман за коса со топло масло
Се чувствуваш кршливо?

595ден / Парче
H'Suan Wen Hua
Третман за коса
Божествена интервенција

995ден / 225г
Hair Doctor
Третман за коса со топло масло
Помагај, Докторе!

595ден / Парче
Jasmine and Henna Fluff-Ease
Третман за коса
Скраси се

1.195ден / 220г
Marilyn
Третман за коса
Сонце во сите руси коси

995ден / 225г
Marilyn
Третман за коса со топло масло
Русата коса од вашата фантазија е реалност

595ден / 20г
New

New

Третман за коса со топло масло
Кажете СТОП на опаѓањето на вашата коса!

595ден / 60г
R&B

R&B

Навлажнувач за коса и брада
Смири ја џунглата

995ден / 100г
Vegetarian
Roots
Третман за скалп
Нема веќе опаѓање на коса!

1.095ден / 225г
Superbalm
Третман за скалп
Инстантно подобрување на скалпот

995ден / 45г
Yuge
Третман за коса со топло масло
Добијте го волуменот што долго време го посакувате!

595ден / Парче