Чистачи и пилинзи

Цврсти и кремасти  чистачи за природна убавина на вашата кожа

7 to 3
Туфер за чистење на лице
Биоразградлив чистач за лице

150ден / Парче
9 to 5
Лосион за чистење на лице
Луксузено чистење, лесна хидратација и смирување

550ден / 95г
Angels On Bare Skin
Свеж чистач за лице
За чувствителна кожа и лесна хидратација

695ден / 100г
Aqua Marina
Свеж чистач за лице
Длабински чистење, смирување и омекнување

695ден / 100г
Limited Edition
Baby's Bum
Naked балзам за чистење на лице
Нежно омекнувачко и хидрирачко чистење

595ден / 40г
Coalface
Сапун за лице
Отстрани го вишокот на маснотија и затегни ги порите

695ден / 100г
Dark Angels
Свеж чистач за лице
Отстрани го вишокот на сјај и дај и мат ефект на кожата

695ден / 100г
Fresh Farmacy
Сапун за лице
Намали го мастењето, смири ја кожата и излекувај ги акните

695ден / 100г
Grease Lightning
Третман за акни
Чекај, чекај, што ми е ова на лицето?

595ден / 45г
Vegan
Gritty Politti
Naked балзам за чистење на лице со пилинг
Полирање, пилинг и омекната кожа

395ден / 15г
Herbalism
Свеж чистач за лице
Баланс и хидратација со мат ефект

695ден / 100г
Vegan
Jade Roller
Naked балзам за чистење на лице
Балансирачко чистење за смирена и тонирана кожа

395ден / 15г
Kalamazoo
Чистач за лице и брада
За чиста, мека брада и смирено меко лице

695ден / 100г
Let The Good Times Roll
Свеж чистач за лице
Масира, омекнува и хидрира

695ден / 100Г
Vegan
Like a Virgin
Naked крем за чисење на лице
Вади шминка, прочистува, тонира и хидрира

395ден / 15г
Movis
Сапун за лице
Кожа мека како лебче

695ден / 100г
Ocean Salt
Пилинг за лице и тело
Свежа и чиста кожа како никогаш до сега.

795ден / 120г
Vegan
Sleepy Face
Naked балзам за чистење на лице
За хидратација и чистење на чувствителна кожа

395ден / 15г
Tea Totaler
Naked балзам за чистење на лице
Антивоспалително чистење и смирување

395ден / 15г
Ultrabland
Чистач за лице
Едноставен и ефективен! Нежен и за најчувствителна кожа (вади и шминка)

550ден / 45г
Ultraplant
Чистач за лице
Лесен и моќен, за чиста и мека кожа. За сите типови кожа

895ден / 45г