A Lush life: Ние веруваме

Ние веруваме...


Ние веруваме во произведувањето на ефикасни производиод свежи, *органски овошја и зеленчуци, најфините есенцијални масла и безбедна синтетика.


Ние ги измислуваме нашите производи и мириси. Рачно ги правиме без или со многу малку конзерванси и пакување, користејќи само вегетаријански сосотојки и ви кажуваме кога точно сме ги направиле.


Ние веруваме во купување на состојки само од компании кои што не ги тестираат на животни и ги тестираме нашите производи на луѓе.


Ние веруваме дека само среќни луѓе прават среќни сапуни, ги ставаме нашите лица на нив и ги правиме нашите мајки горди.


Ние веруваме во долги уживања во када со свеќи, во заедничко туширање, масажи и исполнување на светот со парфеми со можност да направиме грешка , да изгубиме се и да започнеме се оддново.


Ние веруваме дека сите луѓе треба да ја уживаат слободата и да се движат насекаде низ светот.


Ние веруваме дека нашите производи се со добра вредност, дека ние треба да оствариме профит но и дека секогаш клиентите се во право.


* Ние исто така веруваме дека зборовите свежо и органско имаат искрено а не маркетиншко значење.


Ние веруваме во купување на состојки само од компании кои што не тестираат на животни и ги тестираме нашите производи на луѓе.