Весела варијанта за пакување

Dotty - Knot Wrap

Knot Wrap марама

Dotty - Knot Wrap

295ден

Парче

Алтернатива на традиционалната хартија и лепак, оваа прекрасна ткаенина е совршено решение за пакување на подароци. Со Dotty свиленкастата марамата е како да давате два подароци во едно: прво, производите што ги поставувате во нејзиниот шарен дизајн и второ, како марама, лента за на глава или друг моден додаток.


Како се користи:

- Ако барате опција за завиткување подарок без отпад, искористете ја оваа ткаенина со димензии 50cm x 50cm за да ги завиткате избраните производи.Мислења (0)

Нема мислења за овој продукт


Напиши мислење

    Лош           Добар

Слични продукти

Ombre - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Прекрасна, нежна и топла транзиција

395ден / Парче
Limited Edition
The light within
Марама
Прекрасно дизајнирана марама за Бајрам

895ден / Парче
Garden party - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Шарена и забавна

395ден / Парче
Tansania World Tree
Knot Wrap марама
Јапонски дизајн

395ден / Парче
Fruit bowl - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Слатко и шарено

395ден / Парче
A shoal of fish - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Нурни во длабочините на морето

395ден / Парче
Paisley - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Прекрасен дезен и свелен допир

895ден / Парче
Garden buds - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Пријателите од земјата на чудата

395ден / Парче