Lush x Barbie

Не можевме да одолееме да не ги споиме овие две икони - Barbie x Lush.


Limited Edition
Vegan
Barbie Boombox
Сапун за тело
Слатка и мека кожа? Звучи добро!

395ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Barbie Dream
Пилинг за туширање
Овошен, сладок мирис

750ден / 125г
Limited Edition
Vegan
Barbie Pink
Шампон
Блескава коса со розов сјај

895ден / 110г
Limited Edition
Vegan
Barbie x Lush
Парфем
Слатко и разиграно

2.795ден / 30мл