Медено

Меко и нежно смирувачко омекнување

Fairly Traded Honey
Шампон
Замбијски мед за здрава, хидрирана и сјајна коса

695ден / 110г
Honey
Подарок
Медено!

1.895ден / Парче
Vegetarian
Honey
Пилинг за усни
Sugar, ah honey honey

495ден / 20г
Vegetarian
Honey I Washed My Hair
Цврст шампон
Лесна хидратација и омекнување

595ден / 55г
Honey I washed the kids
Гел за туширање
Дојди ваму, мед мој!

450ден / 100г
Honey I Washed The Kids
Сапун за тело
Саќе на твојот ден

295ден / 100г
Vegan
Honey I Washed The Kids
Шумлива купка
Дали сте во потрага по нешто слатко?!

295ден / Парче
Vegan
Honey I Washed The Kids
Спреј за тело
Меден спреј за тело

1.495ден / 200мл
Honey Trap
Балзам за усни
Нектар за усни

595ден / 12г
Soft Coeur
Путер за тело/масажа
Подарете љубов!

350ден / 30г