Креативно и уникатно

Pumpkin - Knot Wrap

Knot Wrap марама

Pumpkin - Knot Wrap

295ден

Парче

Изработено од 100% органски памук, оваа тккаенина е забавен додаток на секој подарок кој на креативен начин ви овозможува да отстраните традиционална хартија и лента за подароци со нула отпад. 


Големина:
45 cm x 45 cm.


Како се користи:  

Може да се искористи за пакување на производите како подарок, како моден додаток или за коса.
Мислења (0)

Нема мислења за овој продукт


Напиши мислење

    Лош           Добар

Слични продукти

Limited Edition
Twilight - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Весел дизајн во карактеристичен LUSH стил

895ден / Парче
Garden buds - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Пријателите од земјата на чудата

395ден / Парче
Limited Edition
Cobwebs - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Возбудлив и шарен принт

395ден / Парче
Last Chance
Zig Zag - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Неодолив дизајн

295ден / Парче
Tansania World Tree
Knot Wrap марама
Јапонски дизајн

395ден / Парче
Cats and dogs - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Рециклирана, шарена марама

350ден / Парче
Dotty - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Весела варијанта за пакување

295ден / Парче
A shoal of fish - Knot Wrap
Knot Wrap марама
Нурни во длабочините на морето

395ден / Парче