Распродажба -50%


Vegan
-50%
Almond Blossom
Гел за туширање
Млазови од зашеќерен бадем

250ден / 120г
Limited Edition
-50%
Boo!
Слајм за туширање
Дотерај се !

495ден / 240г
-50%
Cardamom Coffee
Парфем
Зачинот на животот

1.495ден / 30мл
Limited Edition
-50%
Celebrate
Спреј за тело
Божиќен шприцер

750ден / 200мл
Vegan
-50%
Dirty
Цврст шампон за коса
Освежување на скалпот и косата

295ден / 55г
-50%
Flying Fox
Спреј за тело
Јасмин, иланг иланг и чемпрес

995ден / 200ml
Limited Edition
-50%
Frangipani
Парфем
Франгипани и тубероза

1.250ден / 30мл
Limited Edition
-50%
Fresh As
Парфем
Бодликава ела и бензоин

875ден / 30мл
Vegan
-50%
Groovy Kind of Love
Спреј за тело
Слатка свежина

750ден / 200мл
-50%
Sikkim Girls
Парфем
Егзотичен и заводлив

1.250ден / 30мл
Limited Edition
-50%
Snow Fairy
Цврст шампон
Коса од шеќерна волна

295ден / 55г
Limited Edition
-50%
Snowcake
Сапун за тело
Омекнувачки бадем

195ден / 100г
-50%
T For Toes
Пудра за стапала
Затреперете од свежина

225ден / 60г
-50%
The Comforter
Спреј за тело
Црна рибизла, бергамот и чемпрес

750ден / 200мл
Limited Edition
-50%
Tick-Tock
Шумлива Купка
Glittering orange toy

150ден / Парче