Snow Fairy

Limited Edition
Vegan
Christmas Bliss
Подарок
Спој на најсаканите колекции Snow Fairy и Sleepy

2.795ден / Парче
Limited Edition
Fairy Christmas
Подарок
Слатка магија!

5.495ден / Парче
Limited Edition
Fairy Dust
Пудра за тело
Имајте доверба во самовили

695ден / 70г
Limited Edition
Groovy Fairy
Бомба за во када
Слатко, розево капење

280ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Little Snow Fairy
Подарок
Малку магија

995ден / Парче
Limited Edition
Snow Fairy
Лосион за тело
Во светот на бајките

795ден / 100г
Limited Edition
Snow Fairy
Желе за туширање
Уживајте во слетко, самовилско капење

495ден / 90г
Limited Edition
Snow fairy
Спреј за тело
Сакам бомбони!

1.995ден / 200мл
Limited Edition
Vegan
Snow Fairy
Сапун за тело
Розова, кремаста, нежна пена

395ден / 100г
Limited Edition
Snow Fairy
Подарок
Не постои подобар!

1.995ден / Парче
Limited Edition
Snow Fairy
Бомба за во када
Бајковити искри од слатки мириси

395ден / Парче
Limited Edition
Snow Fairy
Миризлива свеќа
Нежна, шеќерна бајка

2.495ден / 425г
Limited Edition
Snow Fairy
Fun
Обликувај со љубезност, храброст и самодоверба

695ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Snow Fairy Lights
Бомба за во када
Волшебен спектакл

695ден / Парче
Limited Edition
Snow Fairy lip jelly
Желе за усни
Сјаен третман за усни

695ден / 18г
Limited Edition
Snow Fairy Lush Melt
Маслена купка
Послатко од било кога

495ден / Парче
Limited Edition
Snow Fairy Roll
Пенлива купка
Розови планини

550ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Snow Fairy scrub
Пенлив пилинг за туширање
Слатка и нежна ексфолијација

595ден / 100г
Limited Edition
Snow Fairy shower gel
Гел за туширање
Шеќерна волна преточена во светкав гел

550ден / 100г
Limited Edition
Snow Fairy Wand
Пенлива купка за повеќекратна употреба
Бидете самовила и вие

595ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Sweet Christmas
Подарок
Двојно слатко капење

795ден / Парче
Limited Edition
Vegan
Sweet Dreams
Подарок
Слатка бајка

1.995ден / Парче