Ro's Argan
Регенератор за тело
Кожа полна путери и масла

1.295ден / 225г
Ново
Ro's Argan naked
Naked регенератор за тело
Туширање полно ружи, арган и путери

895ден / 125г
Ново
Tingle
Регенератор за тело
Нека биде минт и путери

1.295ден / 225г
Ново
Tingle naked
Naked регенератор за тело
Спреми се за освежително пецкање

895ден / 125г