Шампони

Шампони за мека, сјајна и до перфекција чиста коса

Vegan
Angel Hair
Цврст шампон
Хидратантна протеинска нега

595ден / 55г
Vegan
Avocado
Co-Wash
Av a go

895ден / 100г
Big

Big

Морска сол шампон
Некој за тројно јак волумен?

1.095ден / 330г
Vegan
Coconut Rice Cake
Цврст шампон
Кокос за жедна коса

595ден / 55г
Cynthia Sylvia Stout
Пивски шампон
Црно пиво за прекршена коса

450ден / 100г
Daddy-O
Шампон
Темјанушки за сјајна плава и седа коса

495ден / 100г
Vegan
Limited Edition
Dirty
Цврст шампон за коса
Освежување на скалпот и косата

595ден / 55г
Fairly Traded Honey
Шампон
Замбијски мед за здрава, хидрирана и сјајна коса

695ден / 110г
Vegan
Flyway Hair
Цврст шампон
За безобразно добра коса - смирен скалп и волумен

595ден / 55г
Vegetarian
Honey I Washed My Hair
Цврст шампон
Лесна хидратација и омекнување

595ден / 55г
Jason And The Argan Oil
Цврст шампон
За омекнување и сјај на руса и седа коса

595ден / 55г
Vegan
Jumping Juniper
Цврст шампон
Балансирање и одмастување на скалпот?

595ден / 55г
New

New

Цврст шампон
Спречува опаѓање и поттикнува раст

595ден / 55г
No Drought
Сув шампон
Рефреш на косата за една секунда

850ден / 115г
Rehab
Шампон
Детокс и терапија на фарбана и третирана коса

550ден / 100г
Round Tin
Метално кутивче - Тркалезно
Одлично е за чување на цврстите шампони

195ден / 20г
Seanik
Цврст шампон
Нека вашата коса биде здрава и бујна

595ден / Парче
Limited Edition
Snow Fairy
Цврст шампон
Коса од шеќерна волна

595ден / 55г
Soak And Float
Цврст шампон
Смири го скалпот и поздрави се со првутот

595ден / 55г
Wasabi Shan Kui
Шампон за коса
Спречува опаѓање, стимулира раст на здрава, силна коса полна волумен

695ден / 110г