Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Lush Cosmetics - A Lush Life, We Believe from Jack Constantine on Vimeo.

 

НИЕ ВЕРУВАМЕ

Во правење на производи од свежи* органски* овошја и зеленчуци, најфините есенцијални масла и безбедна синтетика. webelieve6

Ние веруваме во купување на состојки од компании кои не тестираат на животни и ги тестираме нашите производи на луѓе. webelieve5
Ние измислуваме наши производи и мириси, ги правиме свежи со раце, без или со многу малку конзерванси и пакување, користиме само вегетаријански состојки и ви кажуваме кога се производите направени.

webeleive3
Ние веруваме дека срeќни луѓе прават среќни сапуни, ги ставаме нашите лица на производите и ги правиме горди нашите мајки.believe5

Ние веруваме во долги уживања во када со свеќи, во споделување на туш, масажи, исполнување на светот со парфем и со право да се направи грешка, се да се изгуби и да се почне повторно од почеток.

Ние веруваме дека нашите производи имаат добра вредност и дека ние треба да направиме профит од нив но не забораваме дека потрошувачите секогаш се во право.

*Ние исто така веруваме и во зборовите 'Свежо' и 'Органско' кои имаат искрено а не маркетиншко значење.webelieve1