СИТЕ НАРАЧКИ НАД 1000 ден БЕСПЛАТНО СЕ ДОСТАВУВААТ ДО ВАШИОТ ДОМ

 

Сега имаш прилика да дознаеш сè што те интересирало некогаш за есенцијалните масла што ги користиме. Од каде и како ги набавуваме, како се добиваат есенцијалните масла и од каде всушност потекнуваат низ историјата.

Ќе читаш и за историјата на парфемската индустрија и како таа ги инспирира парфемите денес.