Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА НАРАЧКА

Нарачките се прегледуваат секој работен ден до 14:00 часот а во сабота до 12:00 часот. За време на празници и недела не се спремаат нарачките. Дополнителни информации на тел 02/3082400 или на [email protected]

 

НАЧИН НА НАРАЧКА

Производите се нарачуваат по електронски пат на www.lush.com.mk . Пред да ја направите нарачката треба да се регистрирате и логирате на страната (овде може да се логирате и регистрирате). Откако ќе биде извршена нарачката потребно е да одберете начин на плаќање од наведените опции за плаќање и начин на испорака. Со комлетирање на потребните информации и извршеното плаќање нарачката ќе биде испратена.

Доколку некој од нарачаните производи не сме во можност да го испорачаме телефонски ќе ве контактираме.

 

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПЛАЌАЊЕТО

Сите информации поврзани со начинот на плаќање може да ги прочитате овде.

 

ИСПОРАКА НА ПРАТКИ

Нарачките се примаат до 14 часот во работен ден и до 12 часот во сабота. Испораката е во рок од 1-3 дена од уплатата. Курирот ја носи пратката до адреса на купувачот откога претходно телефонски го контактира.

Цените важат за територија на Македонија:

Секоја нарачка над 1000 денари бесплатно се доставува насекаде низ Македонија (промотивен период)

Доколку одберете сами да ја подигнете нарачката од нашата продавница тогаш нема да ви се наплати поштарина.

Цени за горенаведената услуга. *Во цената е вклучено и пакувањето на производите

0-1 кг   - 150 ден

1-5 кг   - 170 ден

5-30кг  - 190 ден