Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

 

Одберете еден од двата начина на плаќање:
 
1. Плаќање со картички
Во текот на нарачката изберете ја опцијата плаќање со картичка. Работиме со следните картички - Master, Maestro, VISA како и картички од домашни брендови ТТК, ЦКБ, Стопанска Банка Битола, Халкбанк.
      
 
 
2. Со банкарски трансфер
Во текот на нарачката изберете опција банкарски трансфер. Може да платите преку интернет банкарство или со уплата на уплатница во банка или пошта на следната жиро сметка 240040373509294 УНИВЕРЗАЛНА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА а.д. Скопје. Пратката нема да биде испорачана се додека не се види уплатата.
Назив и седиште на примач : Лусх Балкан Дооел ул Зеничка бр 29б Скопје.
Доколку плаќањето не се изврши во рок од два работни дена нарачката ќе биде откажана.