Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

 

Како да направите снешкоyou want to build a snowman?

 

 

Како времето станува се постудено , така ноќите стануваат се подолги. Ние знаеме како може да уживате во благодетите на топлите уживања во када притоа правејки снешко со Snowman FUN! Ова неодоливо, овошно намирисано пакување има се што ви е потребно да направите снешко.

Snowman FUN

За да започнете ќе ви биде потребно следново:

 

- Snowman FUN
- Друг FUN (незадолжително)

1.

 

Отпакувајте го Sowman FUN од пакувањето и разделете ги боите.

2.

 

Поделете го белиот дел на три дела  и направете од нив снежни топки, најдобро ќе биде топките да бидат мала, срдена и голема.

Building a FUN Snowman

Step 3.

 

Наместете ги топките една врз друга.

Step 4.

 

Скршете го портокаловиот дел на едно големо и едно помало парче. Помалото парче тргнете го на страна.

5.

 

Со поголемото парче од портокаловиот дел направете му шал.

Snowman scarf

Step 6.

 

Од помалото портокалово делче направете конус (морков форма) и наместете го на неговото лице.

Step 7.

 

Од црниот дел направете повеќе мали топчиња и нанесете ги како очи и уста.

Snowman FUN

Step 8.

 

Готовооо! Доколку имате други FUN  бои може да му направите и шешир метла или се друго што ќе посакате.

Вашиот снешко потоа може да го користите како шампон за коса, за миење на тело или како пенлива купка за во када.