СИТЕ НАРАЧКИ НАД 1000 ден БЕСПЛАТНО СЕ ДОСТАВУВААТ ДО ВАШИОТ ДОМ

 


Со купување на 
LUSH “ШЕПА“ сапунот, кој е посебно направен за оваа кампања ( исклучиво од растителни состојки), обезбедувате средства кои ќе бидат донирани на сметката на здружението за заштита на животни Анима Мунди кои ќе бидат искористени за стерилизирање на кучињата скитници.  На денот на почеток на кампањата дел од учесниците ќе бидат маскирани и ќе делат  информативен флаер за стерилизација на милениците, воедно,  ќе ги повикуваат граѓаните да купат од LUSH “ШЕПА“ сапунот а со тоа и да ги подржат  активностите на Анима Мунди.

Почеток Сабота 07.04.2012, 12:00 часот