Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Дали се нежни вашите бакнежи?

Бидете и вие дел од новиот Светски Гинисов Рекорд во собрани бакнежи на 6 Јуни - Светскиот ден на бакнувањето!

На 6 Јули LUSH сака да го скрши Светскиот Гинисов Рекорд во собрани бакнежи. Тоа ќе се обидеме да го направиме во 800 продавници во 50 различни земји. Во Македонија бакнежите ќе се собираат од 12:00 до 16:00 во LUSH продавниците во City Mall и Ramstor Mall.

Дали се нежни вашите бакнежи?

Нашите се. Сите производи за усни се со состојки кои не се тестираат на животни.

Прославете го 6 Јули Светскиот ден на бакнувањето со нежни бакнежи со производи кои не се тестирани на животни. Имаме течни кармини во различни бои со природни состојки како : масло од јојоба, восок од ружи, канделила восок за покрај тоа што ќе остават боја да бидат и одлични негувачи на усните. 

Подарете ги вашите бакнежи на белите маици кои ќе бидат во нашите продавници и потпишете се веднаш до вашиот остисок од бакнеж и станете дел од новиот светски рекорд. Во исто време ќе дадете и подршка на нашата кампања против тестирање на состојки и козметички производи врз животни.