Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

ЗАВИТКАЈТЕ СЕ ВО РЕВОЛУЦИЈА

Дали знаевте дека дополнителни 5 милиони отпадоци се создаваат за време на претстојните празници? Поголемиот дел е од хартијата за виткање подароци и ќесите за купување. Епа ние мислиме дека е време за револуција!!! За таа цел се здруживме се светски познатата модна дизајнерка Вивиен Вествуд која креираше марама за виткање на подароци. Дизајнирани специјално за Lush  од Вивиен Вествуд. Овие марами се во ограничен број и се нарекуваат Climate Revolution Knot-Wrap, можат да се користат за еколошко виткање на подароците а потоа да се носат како моден додаток или како украс за домот

"Купувајте помалку но квалитетно - за да ви трае подолго време. Climate Revolution марамите за виткање може да ја заменат хартијата за виткање а ќе ви траат засекогаш. А што е уште поважно со нивно купување се приклучувате кон Климатската Револуција за подобра иднина ." – Vivienne Westwood 

Исткаени се од нај фин органски памук од занаетчии во Велика Британија и се достапни во две бои светло розева и светло кремаста нијанса. Црните очи на лицето кое не се смее - лицето на војната - е симболот на Вивиен Вествуд во борбата против климатските промени и уништување на земјината топка. Профитот од марамите за виткање подароци ќе оди во фондот Climate Revolution Fund каде што ќе може да аплицираат разни групи, добротворни организации па и индивидуалци.

За повеќе информации следете ја #Climaterevolution на Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Climate RevolutionKnot Wrap - Light Pink1500 ден

КУПИ СЕГА

 

 

 

Climate RevolutionKnot Wrap - Camel1500 ден

КУПИ СЕГА

CLIMATE REVOLUTION KNOT-WRAP

гледај видео »