Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

ВO LUSH ВЕРУВАМЕ ДЕКА ЛУЃЕТО ДОАЃААТ ВО ПРВ ПЛАН

Работењето овде бара енергија, посветеност, флексибилност и тимска работа. Ви нудиме одлична можност за учење и надоградување. Нашите луѓе се она што ја прави Lush навистина голема компанија. Вработените во Lush се паметни, креативни и страсни индивидуи кои работат од креирање на производи и услужување на потрошувачи до финансии.

Lush е инзвонредна, поразлична, стимулативна, иновативна и уникатна компанија за работење. Нашиот тим за обука е оној кој што ја спроведува нашата култура на внатрешен развој и прогресивна работа. Станете и вие дел од Lush фамилијата доколку сметате дека овде има одлична работа за вас без разлика дали станува збор за креативна работа, продавање на на козметика или воспоставување поблизок однос со сметки и пресметки!

Вашите апликации за работа може да ги испратите на : [email protected]