Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

ВИСТИНСКОТО ЗНАЧЕЊЕ НА ХУМАНИТАРНАТА ПОДРШКА

Добредојдовте на нашата страна за хуманитарна подршка.

Една од возбудливите работи за Lush е тоа што ние можеме да им дадеме нешто на одредени групи насегаде низ светот на кои им е потребна помош.

Ние подржуваме најразлични организации за кои ќе може овде да прочитате.

Ние ја направивме оваа хуманитарна акција за да собереме пари и да ја поткенеме свеста за добротворните кампањи за поубав и подобар свет.

Секој денар што ќе го платите, освен ДДВ, оди за помош на овие групи и организации и за нивната работа. 

Тоа е направено и со Фер Тргуваниот Органски Какао Путер, кој дава богат чоколадно-кремаст мирис и го навлажнува и омекнува целото тело.

 

Ве молиме погледнете ја нашата директива пред именувањето на било кои добротворни прилози.

ДИРЕКТИВА ЗА ДОБРОТВОРНА ПОДРШКА

Ние сакаме да внимаваме на сите кои внимаваат на другите и сме ориентирани да поддржуваме мали, основни хуманитарни цели, ненасилни директни акции и други добри причини работејќи на следниве  области:

 

Иако овие се наши главни области на кои сме фокусирани, секоја група, независно од нивната географска локација, полето на експертиза  или како е регистрирана органмизацијата, треба да обезбеди и гарантира: