Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Mаслени купки

Филтер на производи

  • Вегански ()
  • Растопливо ()
  • Свеж ()
  • Ново ()
  • exclusive ()

Класифицирај по:

Изберете распоред

Кога се работи за луксузно капење, нема компромис! Нашите маслени купки ви пружаат волшебно искуство за оние моменти кога навистина сакате да ги трансформирате вашите ум и тело. Декадентните путери и мноштвото од есенцијални масла се растопуваат во водата, а потоа на вашата кожа за екстремно омекнувачка и миризлива авантура.