Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Jelly Bombs

Филтер на производи

  • Вегански ()
  • Растопливо ()
  • Свеж ()
  • Ново ()
  • exclusive ()

Класифицирај по:

Изберете распоред

Are you ready for this Jelly?

Овие Jelly Bombs се создадени по внимателно избрана формула со една и единствена цел: дополнително да Ви донесат забава во бањата, а притоа се збогатени со екстракт од карагенен - морски алги кој ќе ја омекне и исхидрира кожата ко никоја шумлива купка досега. 

Уживајте во необичните и уникатни вртлози на бои додека навлегувате во мирисната арома-терапија и набљудувајте како со топењето површината на водата добива нова густина...