СИТЕ НАРАЧКИ НАД 1000 ден БЕСПЛАТНО СЕ ДОСТАВУВААТ ДО ВАШИОТ ДОМ

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот Email (само за одговор):

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Antiope Naked
гел за туширање без пакување

ТУШИРАЊЕ  >  НОВО  >  Гелови и креми  >  Денот на жената

07954

Длабоко чистење со глина од Амазон спакувано во гел за туширање. Вистинска амброзија подарена од боговите.

Излези од калапот со освежувачкото масло од бразилски портокал кое го крева расположението до небото и повисоко. Suma коренот го отстранува уморот и дозволува да продолжиш со борбата против светот. Донеси рамнотежа и сила на својот ум и тело со масла од давана и pequi. 

Излези од тушот со многу самодоверба и со подготвеност да се справиш со кој и да е предизвик од животот. 

Цврстите гелови за туширање се со двојна концентрација за разлика од течните гелови за туширање, па така ем ќе имаш многу пена - ем ќе трае двојно подолго. 

750мкд / 240g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи