СИТЕ НАРАЧКИ НАД 1000 ден БЕСПЛАТНО СЕ ДОСТАВУВААТ ДО ВАШИОТ ДОМ

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот Email (само за одговор):

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Tisty Tosty
шумлива купка

БАЊА  >  НОВО  >  Шумливи купки

07908

Сензуален букет од пупки од рози. 

Заљубете се во овој средновековен љубовен напиток во цвста форма. 

Со мешавина од прав од корен на ирис добиваме дрвенест мирис, додека обновувачкиот апсолут од рози ќе Ве натера засекогаш да останете во када, опкружени со седум пупки од рози и сензуалните мириси на гераниум и јасмин.

295мкд / 95g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи