Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Dirty Toothy Tab
100 таблети за миење на заби

ЛИЦЕ  >  ЗАТРЕПЕРИ ОД СВЕЖИНА  >  Таблети за заби  >  Dirty

06392

Највалканиот начин за да дојдеш до чистота!

Неверојатно чисти заби и здив освежен од спеарминт се оддалечени на едно триење со четка. Каде и да одиш оваа цврста алтернатива на паста за заби ќе те освежи со каолин во прав, масло од нероли и масло од спеарминт. Ако се чувствуваш валкано, исчисти се со грицкање на една таблетка со предните заби и истриј со мокра четка за заби.

495MKD / 50g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи