Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Shampoo Bar Tin (тркалезно кутивче)

КОСА  >  Шампони  >  Цврсти шампони  >  Гола нега за кожа

L9999

Со толку многу производи без пакување на нашите полици, секако дека има логика да Ве снабдиме со кутивчиња кои можете да ги употребите повеќе пати. 

Користете го ова метално кутивче за да ја организирате Вашата колекција, да ги зачувате Вашите омилени производи од водата која прска при туширање или за полесен транспорт на Вашите омилени производи каде и да одите. 

Ова кутивче е одлично за чување на цврстите шампони.

195MKD / 10g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи