Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Важна состојка

Мелени бадеми

Мелени бадеми : There are two types of almond (sweet and bitter), we use the sweet one. The almond is a fruit and a part of the plum family. The almond tree is a medium-sized tree, native to the Middle East and North Africa. Its white blossom is captivating and beautiful, inspiring many... Прочитај повеќе...

Квантитативни состојки

Ние ги купуваме нашите состојки од добавувачи кои не тестираат на животни

Мелени бадеми (Prunus dulcis)

     Природни состојки      Безбедна синтетика

Се појавуваат природно во есенцијалните масла

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар


ЛИЦЕ  >  Чистачи за лице

/

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи