Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (1)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Ro’s Argan Body Conditioner
регенератор за кожа

ТУШИРАЊЕ  >  Регенератори за кожа  >  Рози

03590

 

Кутија полна со состојки за потхранување и негување на кожата...

Содржи масло од арган, какао путер, купуаку путер ( се добива од тропските дрва од Бразил), масло од бразилски орев, бадемово масло и фер тргуван шеа путер.

Покрај тоа што овие состојки се сосема доволни, успеавме уште и да исцедиме  сок од Гоји Бери.

На крај за да мирисате неодоливо како грмушка од рози огреана од утринско сонце го додадовме новиот Rose Jam парфем на Сајмон.

Малото од Арган е ретко и се произведува само во Мароко, богато е со витамин Е и со есенцијални масти. Поради тоа што се верува дека го забавува стареењето на кожата дрвото Арган многу се употребувало па сето тоа довело до негово уништување. Затоа сега поради скапоценоста на маслото тоа е ставено под заштита.

Така започнавме да го правиме регенераторот со тоа што најпрво ставивме инфузија од чемпрес и ванила. Чемпресот ја разладува кожата и го намалува потењето.

Ровена ни додеваше подолго време за да направиме регенератор за кожа кој ќе се употребува после капење а исто така сакаше и да направиме некој производ што содржи масло од Арган. Па ете, две желби и се исполнети  а во нејзина чест го нарековме регенераторот Ро Арган.

Се употребува слично како регенератор за коса. После капењето нанесето го на мокра кожа исплакнете се и нежно избришете се.

 

1 295MKD / 225g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи