Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Важна состојка

Cognac Oil

Cognac Oil : Маслото од коњак е најпознат производ во Франција и е дел од Vitaceae фамилијата It is extracted by steam distillation from dried, fermented grapes. It is distilled to produce brandy, where it is separated from the residues created during the manufacture of the alcohol. Cognac oil is also known as... Прочитај повеќе...

Квантитативни состојки

Ние ги купуваме нашите состојки од добавувачи кои не тестираат на животни

Cognac Oil (Vitis vinifera)

     Природни состојки      Безбедна синтетика

Се појавуваат природно во есенцијалните масла

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар


БАЊА  >  Шумливи купки

/

Додај во листа на посакувани производи