СИТЕ НАРАЧКИ НАД 1000 ден БЕСПЛАТНО СЕ ДОСТАВУВААТ ДО ВАШИОТ ДОМ

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Pumice
сапун / пилинг за стапала

ТУШИРАЊЕ  >  БАЊА  >  ТЕЛО  >  Пилинзи и путери  >  Сапуни  >  Сапуни  >  Нозе

06419

SCRUB ME LIKE YOU DO!!!

Две во едно, сапун и пилинг за отстранување на тврдите делови на кожата.

Овој сапун е решен да го разбие тој втор слој на потврда кожа. 

Со освежувачко масло од сладок портокал кој ќе обнови од прстите до петите на стапалата.


295мкд / 70g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи