Сите нарачки над 1000 ден бесплатно се доставуваат до вашиот дом во рок од 1-3 дена

Коментари (0)

Вашето име:

Вашиот коментар:

Оцена:

star 1
star 2
star 3
star 4
star 5


Внесете го кодот од сликата:

Додадете коментар

Devil's Nightcap
сапун за тело

БАЊА  >  Сапуни  >  Сапуни

05196

Ви го претставуваме сапунот кој потекнува и од морето и од земјата.

Дабова мов, дабово дрво и цвет од портокал... Ќе Ви ги украде сетилата и заведе умот. Се надеваме дека го погодивте името.

Заводливо намирисан од околината, овој сапун ќе ја остави кожата нежно истриена, меко исчистена со маѓепсувачки мирис кој Ве поврзува со земјата. 

 

495MKD / 100g

Залиха

Додај во листа на посакувани производи

Слични производи